Stapfoto fotografieworkshops

Creatief met Flitslicht 
en Lightpainting!

Hoe doen ze dat toch?

Vraag jij je ook af hoe die mooie kleurrijke lightpaintfoto's gemaakt worden? Op internet en in boeken lichten fotografen een tipje van de sluier op, maar het hele recept geven ze nooit prijs. En sowieso zijn er geen Nederlandstalige boeken over lightpainting te koop. Dus blijf je ploeteren. 

Hoe anders is dit boek! Stap voor stap wordt beschreven hoe de foto gemaakt is. Zonder geheimen. Niet voor niets zijn de eerste twee drukken van het boek uitverkocht. In deze derde herziene en dubbeldikke druk is een apart deel ingeruimd voor uitleg over flitsfotografie en hoe en waarom je dit mooi kunt combineren met lightpainting. 

Het boek werkt als een kookboek. Met recepten waarin beschreven staat wat je nodig hebt, welke locatie goed werkt, wat de camera-instellingen en eventueel de flits-instellingen zijn en hoe je precies te werk gaat om die mooie foto's te maken.

En om het nog eens extra duidelijk uit te leggen, zijn er, exclusief voor lezers van het boek, links naar maar liefst 14 video's waarin het maken van de foto getoond wordt. 

Als je nu bestelt heb je het op tijd binnen voor Kerst. Een mooier kado kun je iemand die van fotograferen houdt toch niet geven?

Lightpainting en gebruik van de flitser

 

Wat komt er zoal aan bod in het boek?

  • Wat is lightpainten, hoe werkt dit schilderen met licht?
  • Wat werkt wel en wat werkt niet, valkuilen en tips
  • Welke camera-instellingen gebruik je?
  • Wat voor huis-tuin-en-keuken materialen kun je gebruiken voor lightpainten (DIY)?
  • Hoe combineer ik lightpainten met flitsen? En waarom?
  • Hoe werkt een flitser? Hoe stel ik hem in?
  • Welke hulpmiddelen gebruik ik tijdens het flitsen?
  • Heel veel voorbeeldfoto's waarbij stap voor stap besproken wordt hoe ze gemaakt zijn. 
  • En nog veel meer! 

Waar kan ik bestellen en hoe gaat het dan verder?

Je bestelt via de oranje knop op deze pagina. Zo kom je op de bestelpagina. Na het invullen van je gegevens klik je op "verstuur". Je komt dan in de veilige i-deal betaalomgeving terecht.

Na betaling van 27,50 plus verzendkosten ontvang je direct een bevestiging via de mail. Vervolgens pakken wij het boek in en wordt het de volgende dag naar je toe gestuurd. Let op: bestel tijdig omdat er i.v.m. de kerstdrukte wat vertraging bij de post kan zitten. Daar hebben wij helaas geen invloed op. 

Workshop flash & lightart
Workshop lightpainten op strand
Workshop flitsen en lightpainten
Workshop Lightpainting DSE